Crown business center

Crown Business Center

Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes met extra service, faciliteiten en flexibiliteit. De negen locaties zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van het openbaar vervoer. Op elke locatie is een receptioniste aanwezig, zijn er ontvangstruimtes, vergaderfaciliteiten, parkeermogelijkheden en meer.

Locaties
De 9 locaties zijn gelegen in de randstad, het Groene Hart en daarbuiten. Alle Crown Business Centers zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van trein- en/of bus-verbindingen.

Kantoorverhuurconcept
De kracht van ons kantoorverhuurconcept is dat wij ontzorgen. Van internet, telefonie en receptie tot het verzorgen van een verse lunch in het restaurant of in de vergaderruimte. Zo kan de ondernemer zich richten op het ondernemen en regelen wij de rest!

Flexibiliteit
De flexibele huurvoorwaarden en de diversiteit aan kantoorruimtes bieden de perfecte mogelijkheden voor bedrijven om hun werkplek met hen mee te laten groeien. Bij het zoeken naar een geschikte kantoorruimte helpen en adviseren we onze huidige en nieuwe klanten natuurlijk graag.

Meer weten over Crown Business Center? Klik op de button en ontdek het aanbod!

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

De Raad Makelaars
Sandtlaan 38
2223 GG KATWIJK ZH

welkom@deraadmakelaars.nl
071 – 405 15 00

Brandvideo