De Raad
Makelaars

Ons dynamische makelaarskantoor omvat de verhuur en verkoop van eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed. Voor elke klant die bij ons aanklopt nemen wij de tijd om samen naar een passend aanbod te zoeken.

We helpen (potentiële) kopers en huurders bij het zoeken naar een passende woning die voldoet aan alle wensen en verwachtingen en daarnaast zijn we gespecialiseerd in kopersbegeleiding. Interesse? Bekijk hieronder het woningaanbod.

Woningaanbod

Tot ons makelaarsteam behoren gespecialiseerde vastgoedadviseurs die ervoor zorgen dat huurders de perfecte bedrijfsruimte vinden. Bekijk het bedrijfsaanbod hieronder en kom sfeer proeven tijdens een rondleiding.

Bedrijfsaanbod

De Waarderplek - De Raad Vastgoed vernieuwd kantoorruimte in Haarlem | www.dewaarderplek.nl

De Waarderplek

De Waarderplek is een vernieuwd bedrijfsverzamelgebouw in de goed bereikbare Waarderpolder Haarlem. Het aanbod bestaat uit kantoorunits vanaf 1-2 werkplekken tot 5-10 werkplekken.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

Crown Business Center

Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes met extra faciliteiten die de ideale omgeving vormen om te werken. De 9 locaties zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Boerhaavelaan 26 - Zoetermeer | Kantoorverdieping te huur

Boerhaavelaan 26 Zoetermeer

Complete kantoorverdieping te huur in Zoetermeer. Het aanbod bestaat uit 1150m² bvo kantoorruimte (deelverhuur vanaf 405m² bvo). Lees verder.