De Raad
Makelaars

Ons dynamische makelaarskantoor verhuurt en verkoopt eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed en is gespecialiseerd in kopers begeleiding. Waar wij voor staan? Goed luisteren, de tijd nemen en zorgen voor een passend aanbod voor iedere klant die bij ons aanklopt. 

We begeleiden sinds 2006 op dagelijkse basis (potentiële) kopers en huurders bij het zoeken naar een passende woning die voldoet aan hun wensen en verwachtingen. Wie een nieuwbouwwoning bij De Raad koopt, is verzekerd van persoonlijke begeleiding. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Interesse? Bekijk hieronder het woningaanbod! 

Woningaanbod

Tot ons makelaarsteam behoren gespecialiseerde vastgoedadviseurs die ervoor zorgen dat huurders de perfecte bedrijfsruimte vinden. Bekijk het bedrijfsaanbod hieronder en kom sfeer proeven tijdens een rondleiding.

Bedrijfsaanbod

De Waarderplek - De Raad Vastgoed vernieuwd kantoorruimte in Haarlem | www.dewaarderplek.nl

De Waarderplek

De Waarderplek is een vernieuwd bedrijfsverzamelgebouw in de goed bereikbare Waarderpolder Haarlem. Het aanbod bestaat uit kantoorunits vanaf 1-2 werkplekken tot 5-10 werkplekken.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

Crown Business Center

Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes met extra faciliteiten die de ideale omgeving vormen om te werken. De 9 locaties zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Boerhaavelaan 26 - Zoetermeer | Kantoorverdieping te huur

Boerhaavelaan 26 Zoetermeer

Complete kantoorverdieping te huur in Zoetermeer. Het aanbod bestaat uit 1150m² bvo kantoorruimte (deelverhuur vanaf 405m² bvo). Lees verder.