Short-Stay
Appartement

Short-Stay Appartement

Op zoek naar een tijdelijke woning om in te verblijven? In Calla te Rijnsburg zijn er Short-Stay appartementen te huur waar je vanaf een maand tot een half jaar kunt verblijven. De Short-Stay appartementen zijn compleet ingericht met moderne keuken en badkamer. Als huurder van een Short-Stay appartement kan je gebruikmaken van de faciliteiten die Calla te bieden heeft.

Over Calla
Servicecomplex Calla in Rijnsburg is onderdeel van woonwijk De Bloem. Het complex bestaat uit 98 levensloopbestedinge huurappartementen die, naar wens van de bewoner, geheel voorzien kunnen worden van alle mogelijke voorzieningen op het gebied van zorg en domotica.

Voorzieningen
De voorzieningen bestaan o.a. uit een wellness met zwembad, fitness, sauna en stoombad. Er is een Kookstudio die gereserveerd kan worden om bijvoorbeeld verjaardagen te vieren. Verder is er een kapsalon, wasserette, schoonheidssalon, pedicure en spreekkamer te vinden. Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld met een warmtepompsysteem; hierdoor is er altijd een aangename temperatuur in huis.

Lees meer over het Short-Stay aanbod via de website van Calla:

Architect:

KOW Architecten

Opdrachtgever:

De Raad Bouwontwikkeling

Opgeleverd: