Dag van de Bouw op 18 juni

Dag van de Bouw op 18 juni

9 juni 2022

Op zaterdag 18 juni vindt er in het hele land de Dag van de Bouw plaats. Dit is een landelijk evenement dat wordt georganiseerd vanuit Bouwend Nederland. Op deze dag worden verschillende bouwplaatsen opengesteld voor publiek. De Raad Bouw doet hier met plezier aan mee!

Op 18 juni stelt De Raad Bouw de bouwplaats van De Ananas in Leiden open voor bezoekers. Van 10.00 uur tot 13.00 uur is iedereen van harte welkom. Onze collega’s van de bouw kunnen van alles vertellen over het project en u kunt naar het hoogste punt van De Ananas. Ook onze collega’s van De Raad Makelaars zijn aanwezig bij wie u terecht kunt als u interesse heeft in een woning in De Ananas. Er zal een poffertjeskraam zijn met heerlijke versgebakken poffertjes en er is genoeg te doen voor de kinderen. Zo kunnen ze zich laten schminken, meedoen aan leuke bouwactiviteiten en er is een springkussen!

Kom ook gezellig langs! Het adres is: Perzikweg 9, 2321 KA Leiden. Indien u met de auto komt, kunt u parkeren op de parkeerplaats aan de Frambozenweg. Hier parkeert u de eerste twee uur gratis.

Dag van de Bouw

Meer nieuws: