Kantoorruimte

De Raad Vastgoed beheert en exploiteert een groot aanbod aan kantoorruimte voor grote en kleine ondernemingen in de gehele regio Zuid-Holland.

Onze portefeuille bestaat uit renovatieprojecten waar de huurder mee kan denken over de invulling tot kant en klare kantoorverdiepingen. Op zoek naar een kantoorruimte die past? Onze Vastgoedadviseurs van De Raad Makelaars helpen graag om de ideale kantooroplossing te vinden.

Bekijk het totale aanbod op de website van De Raad Makelaars via de button.

Bekijk het bedrijfsaanbod van De Raad Makelaars. Meer weten? Maak een afspraak en kom sfeer proeven tijdens een rondleiding.

Bedrijfsaanbod

De Waarderplek - De Raad Vastgoed vernieuwd kantoorruimte in Haarlem | www.dewaarderplek.nl

De Waarderplek

De Waarderplek is een vernieuwd bedrijfsverzamelgebouw in de goed bereikbare Waarderpolder Haarlem. Het aanbod bestaat uit kantoorunits vanaf 1-2 werkplekken tot 5-10 werkplekken.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

Crown Business Center

Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes met extra faciliteiten die de ideale omgeving vormen om te werken. De 9 locaties zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Boerhaavelaan 26 - Zoetermeer | Kantoorverdieping te huur

Boerhaavelaan 26 Zoetermeer

Complete kantoorverdieping te huur in Zoetermeer. Het aanbod bestaat uit 1150m² bvo kantoorruimte (deelverhuur vanaf 405m² bvo). Lees verder.

Aeroparc, Gilze-Rijen

Op het Aeroparc in Gilze-Rijen zijn ontzettend veel mogelijkheden voor zowel grote als wat kleinere ondernemers. Ontdek de diversiteit aan bedrijfsruimtes en vergaderfaciliteiten op het terrein.