Enera
Services

Duurzaam verwarmen zonder aardgas

De warmtepomp van Enera Services, onderdeel van De Raad Groep, is dé manier om een woning op een duurzame manier te verwarmen en te koelen. Het warmtepompsysteem zorgt dat men het hele jaar door geniet van een comfortabel klimaat in huis.

Het warmepompsysteem is milieuvriendelijk en energie-efficiënt. Er wordt geen gas verbruikt, want de warmtepomp onttrekt warmte uit de bodem zodat dit omgezet wordt in energie waarmee het water verwarmd kan worden. De gebruiker draagt bij aan een beter milieu en bespaart aanzienlijk op de energierekening. Zo denken we samen aan de toekomst.

Meer informatie of contact over Enera Services? Klik op de button om de website te bezoeken.

Duurzaam verwarmen
    en koelen

De warmtepomp van Enera Services is dé manier om uw woning op een duurzame manier te verwarmen en te koelen. Met het warmtepompsysteem verbruikt u geen gas meer en geniet u het hele jaar door van een comfortabel klimaat in huis.

Waarom een warmtepomp?
De warmtepomp is milieuvriendelijk en energie-efficiënt. U draagt dus bij aan een beter milieu en bespaart aanzienlijk op de energierekening.

ZÓ WERKT
   HET SYSTEEM

Bij de warmtepomp zit een buizensysteem in de grond waar antivries vloeistof doorheen stroomt. Dit onttrekt warmte uit de bodem. Deze warmte wordt door de warmtepomp omgezet in energie waarmee het water in huis wordt verwarmd. Naast verwarming biedt het systeem de mogelijkheid een woning in de zomer te koelen. In dat geval gaat de warmte vanuit de woning terug naar de bodem wat ten goede komt aan de energiebalans in de grond. Een deel van de warmte wordt opgeslagen en gebruikt voor de volgende winter.

Altijd een comfortabel klimaat in huis
De warmtepomp voorziet uw woning op milieuvriendelijke wijze van warmte in de winter en verkoeling in de zomer. U bent dus altijd verzekerd van een comfortabel klimaat in huis.