Over ons

De Raad Groep

De Raad Groep is opgericht als Noordwijks familiebedrijf, en dat familiegevoel is altijd in stand gebleven. Begonnen als ambitieus bouwbedrijf en uitgegroeid tot een overkoepelende organisatie voor De Raad Bouwontwikkeling, De Raad Bouw, De Raad Vastgoed en De Raad Makelaars.

Tot De Raad Groep behoort inmiddels ook een combinatie van ondernemingen zoals Enera Services en Crown Business Center. Vanuit het hoofdkantoor in Katwijk werken gedreven professionals om te blijven groeien en innoveren. Van ontwikkeling tot realisatie en beheer. Omdat wij de gehele levensduurcyclus van de door ons ontwikkelde panden beheren, zijn we altijd gericht op het optimaliseren van de cost of ownership. Wij denken mee met onze gebruikers en gaan innovatief te werk.

Wat
   wij doen

Wij initiëren, ontwikkelen en realiseren bouwprojecten in de regio’s Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast beheren en exploiteren we een vastgoedportefeuille bestaande uit utiliteitsgebouwen. Ook woningen hebben we in eigen beheer. Bij De Raad Groep streven we naar een mooie en duurzame toekomst. Wij denken in generaties in plaats van kwartaalcijfers. Bij ons ligt de focus op de lange termijn. Daarom hebben onze projecten een groen karakter, doen we aan circulair bouwen en zorgen we dat ons vastgoed op een duurzame manier kan voortbestaan. 

bedrijven

Bouwontwikkeling Nieuw-Vennep Bolskwartier

De Raad Bouwontwikkeling

De Raad
Bouwontwikkeling
initieert

Van nieuwbouwprojecten tot bestaande panden waar een nieuwe bestemming voor is weggelegd; De Raad Bouwontwikkeling creëert en ontwikkelt.

De Raad Bouw - De Ananas | Leiden

De Raad Bouw

De Raad
Bouw
Realiseert

Opgericht in 1926 als familiebedrijf en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende aannemersbedrijven in de regio.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

De Raad Vastgoed

De Raad
Vastgoed
exploiteert

Wij beheren, onderhouden en verduurzamen uiteenlopende vastgoedobjecten. Naast kwaliteit zijn betrouwbare service, passende nazorg en klantvriendelijkheid het uitgangspunt bij De Raad Vastgoed.

De Raad Makelaars | Katwijk

De Raad Makelaars

De Raad
Makelaars

Ons dynamische makelaarskantoor omvat de verhuur en verkoop van eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed. Voor elke klant die bij ons aanklopt nemen wij de tijd om samen naar een passend aanbod te zoeken.