Over ons

De Raad Groep

Wat
   wij doen

De Raad Groep, begonnen als ambitieus bouwbedrijf en uitgegroeid tot een overkoepelende organisatie voor De Raad Bouwontwikkeling, De Raad Bouw, De Raad Vastgoed en De Raad Makelaars. Maar hoe groot we ook zijn, we behouden altijd het familiegevoel waar als Noordwijks familiebedrijf bekend om staan. 

Tot De Raad Groep behoren inmiddels ook aparte ondernemingen zoals Enera Services en Crown Business Center. Vanuit het hoofdkantoor in Katwijk werken gedreven professionals om te blijven groeien en innoveren: van ontwikkeling tot realisatie en beheer. Omdat wij de gehele levensduurcyclus van de door ons ontwikkelde panden beheren, zijn we altijd gericht op het optimaliseren van cost of ownership. Wij denken mee met onze gebruikers en gaan innovatief te werk. 

 

Wij initiëren, ontwikkelen en realiseren bouwprojecten in de regio’s Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast beheren en exploiteren we een vastgoedportefeuille, bestaande uit utiliteitsgebouwen en woningen. Bij De Raad Groep streven we naar een mooie en duurzame toekomst: we denken in generaties in plaats van kwartaalcijfers. De focus ligt op lange termijn. Daarom hebben onze projecten een groen karakter, doen we aan circulair bouwen en zorgen we dat ons vastgoed op een duurzame manier kan voortbestaan. 

 

bedrijven

Bouwontwikkeling Nieuw-Vennep Bolskwartier

De Raad Bouwontwikkeling

De Raad
Bouwontwikkeling
initieert

Van nieuwbouwprojecten tot bestaande panden waar een nieuw bestemmingsplan voor is: De Raad Bouwontwikkeling creëert en ontwikkelt.

De Ananas

De Raad Bouw

De Raad
Bouw
Realiseert

Opgericht in 1926 als familiebedrijf en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende aannemersbedrijven in de regio: De Raad Bouw.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

De Raad Vastgoed

De Raad
Vastgoed
exploiteert

Beheer, onderhoud en verduurzaming van uiteenlopende vastgoedobjecten: De Raad Vastgoed. Naast kwaliteit zijn betrouwbare service,

De Raad Makelaars | Katwijk

De Raad Makelaars

De Raad
Makelaars

Ons dynamische makelaarskantoor verhuurt en verkoopt eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed en is gespecialiseerd in kopers begeleiding.