De Raad
Vastgoed
exploiteert

Beheer, onderhoud en verduurzaming van uiteenlopende vastgoedobjecten: De Raad Vastgoed. Naast kwaliteit zijn betrouwbare service, passende nazorg en klantvriendelijkheid ons uitgangspunt. 

De Raad Vastgoed bestaat uit een bevlogen team van servicemedewerkers, vastgoedbeheerders, service & onderhoudsmonteurs, IT-professionals en een projectbureau. De kwaliteit die wij waarborgen vormt de basis voor iedere afdeling. Hieronder vindt u per afdeling waar wij ons mee bezighouden. Heeft u een vraag of opmerking over onze vastgoedobjecten? Ga dan naar de pagina van de Servicedesk om het contactformulier in te vullen. 

 

Wat wij doen

Wij exploiteren een enorme verscheidenheid aan bedrijfspanden. Van kantoorruimtes met extra service en faciliteiten tot opslagruimtes en parkeerplaatsen. Heb je vragen, wil je meer informatie of een rondleiding door een van de panden? Onze vastgoedadviseurs van De Raad Makelaars helpen je graag bij het vinden van een passend aanbod dat volledig aansluit bij jouw wensen. Bekijk hieronder het actuele aanbod.

Bedrijfsaanbod

De Waarderplek - De Raad Vastgoed vernieuwd kantoorruimte in Haarlem | www.dewaarderplek.nl

De Waarderplek

De Waarderplek is een vernieuwd bedrijfsverzamelgebouw in de goed bereikbare Waarderpolder Haarlem. Het aanbod bestaat uit kantoorunits vanaf 1-2 werkplekken tot 5-10 werkplekken.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

Crown Business Center

Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes met extra faciliteiten die de ideale omgeving vormen om te werken. De 9 locaties zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Boerhaavelaan 26 - Zoetermeer | Kantoorverdieping te huur

Boerhaavelaan 26 Zoetermeer

Complete kantoorverdieping te huur in Zoetermeer. Het aanbod bestaat uit 1150m² bvo kantoorruimte (deelverhuur vanaf 405m² bvo). Lees verder.