Facilitair beheer

Naast het technische beheer van panden, beheren we panden ook op facilitair niveau. Door alle benodigde en gewenste voorzieningen en facilitaire diensten te verlenen, zorgen we voor een optimale ondersteuning in de panden. Onderstaande facilitaire dienstverlening worden geboden.

Schoonmaakdiensten

Een pand dat schoongehouden wordt zonder omkijken is wel zo fijn. Daarom verzorgen wij schoonmaakdiensten die de volledige schoonmaak van een pand dekken. Van glasbewassing tot afvalstromen.

Receptiediensten

Met onze receptiediensten verlenen wij extra service. Denk hierbij aan de ontvangst van bezoekers het aannemen van de telefoon en het verwerken van de post. Daarbij is een aanspreekpunt in een pand natuurlijk erg fijn.

Horecadiensten

Een lekkere lunch uit het restaurant of een kopje koffie van de koffieautomaat in de pantry? Catering in een vergaderzaal? Dit wordt allemaal gefaciliteerd met onze horecadiensten.

Vergaderdiensten

Wanneer panden beschikken over vergaderruimtes, regelen wij het complete pakket aan vergaderdiensten. Van het reserveringsproces tot vergaderfaciliteiten zoals beamers en flipovers in vergaderruimtes.

Toegang & veiligheid

Veiligheid waarborgen we. Daarom worden niet alleen EHBO-middelen, AED-voorzieningen en ontruimingsplannen gefaciliteerd, maar ook intercoms en de daarbij behorende toegangstags. Hiermee kan de toegang tot de panden gecontroleerd worden. Ook faciliteren we videobewakingssystemen.

Telefonie & internet

Onze IT-experts faciliteren en beheren telefoontoestellen en internet. Razendsnel telefonie en internet vinden we belangrijk voor een goede werkplekondersteuning en bijvoorbeeld tijdens vergaderingen.