Over ons

De Raad vastgoed

 

Ontstaan uit een groeiende vastgoedportefeuille van eigenaar en oprichter De Raad en steeds verder gegroeid en geprofessionaliseerd.

Inmiddels zijn we gespecialiseerd op het gebied van zowel bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes als woning- en bouwprojecten. De Raad Vastgoed beheert en onderhoudt vastgoed opgeleverd door De Raad Bouw. Dat wij te maken hebben met cost of ownership maakt dat we als organisatie enorm betrokken zijn.

Door goed inzicht te houden in de mogelijkheden en vereisten kunnen we snel inspringen op vragen van onze klanten. Deze mogelijkheden kunnen uitlopen van een plek in een bedrijfsverzamelgebouw tot het realiseren van een nieuw pand op een nog te ontwikkelen terrein.

bedrijven

Bouwontwikkeling Nieuw-Vennep Bolskwartier

De Raad Bouwontwikkeling

De Raad
Bouwontwikkeling
initieert

Van nieuwbouwprojecten tot bestaande panden waar een nieuwe bestemming voor is weggelegd; De Raad Bouwontwikkeling creëert en ontwikkelt.

De Raad Bouw - De Ananas | Leiden

De Raad Bouw

De Raad
Bouw
Realiseert

Opgericht in 1926 als familiebedrijf en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende aannemersbedrijven in de regio.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

De Raad Vastgoed

De Raad
Vastgoed
exploiteert

Wij beheren, onderhouden en verduurzamen uiteenlopende vastgoedobjecten. Naast kwaliteit zijn betrouwbare service, passende nazorg en klantvriendelijkheid het uitgangspunt bij De Raad Vastgoed.

De Raad Makelaars | Katwijk

De Raad Makelaars

De Raad
Makelaars

Ons dynamische makelaarskantoor omvat de verhuur en verkoop van eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed. Voor elke klant die bij ons aanklopt nemen wij de tijd om samen naar een passend aanbod te zoeken.