Over ons

De Raad vastgoed

 

Ontstaan uit een groeiende vastgoedportefeuille van eigenaar en oprichter De Raad en steeds verder gegroeid en geprofessionaliseerd.

Inmiddels zijn we gespecialiseerd op het gebied van zowel bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes als woning- en bouwprojecten. De Raad Vastgoed beheert en onderhoudt vastgoed opgeleverd door De Raad Bouw. Dat wij te maken hebben met cost of ownership maakt dat we als organisatie enorm betrokken zijn.

Door goed inzicht te houden in de mogelijkheden en vereisten kunnen we snel inspringen op vragen van onze klanten. Deze mogelijkheden kunnen uitlopen van een plek in een bedrijfsverzamelgebouw tot het realiseren van een nieuw pand op een nog te ontwikkelen terrein.

bedrijven

Bouwontwikkeling Nieuw-Vennep Bolskwartier

De Raad Bouwontwikkeling

De Raad
Bouwontwikkeling
initieert

Van nieuwbouwprojecten tot bestaande panden waar een nieuw bestemmingsplan voor is: De Raad Bouwontwikkeling creëert en ontwikkelt.

De Ananas

De Raad Bouw

De Raad
Bouw
Realiseert

Opgericht in 1926 als familiebedrijf en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende aannemersbedrijven in de regio: De Raad Bouw.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

De Raad Vastgoed

De Raad
Vastgoed
exploiteert

Beheer, onderhoud en verduurzaming van uiteenlopende vastgoedobjecten: De Raad Vastgoed. Naast kwaliteit zijn betrouwbare service,

De Raad Makelaars | Katwijk

De Raad Makelaars

De Raad
Makelaars

Ons dynamische makelaarskantoor verhuurt en verkoopt eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed en is gespecialiseerd in kopers begeleiding.