Portfolio

Op deze pagina staan alle recent gerealiseerde woning- en utiliteitsprojecten van De Raad Groep. Heb je een vraag over een van onze projecten, of over een project die hier niet vermeld staat? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina.
De Ananas

De Ananas Leiden

In Leiden wordt volop gebouwd aan De Ananas. Een modern nieuwbouwproject bestaande uit 374 woningen.

De Raad Bouw - Clubhuis Tennisvereniging De Boekhorst | Noordwijkerhout

Clubhuis TV De Boekhorst

In januari 2021 is de bouw van het clubhuis voor de tennisvereniging begonnen. Het oude clubhuis is gesloopt en het nieuwe clubhuis is op 27 juli opgeleverd. In totaal heeft de bouw van begin tot eind 27 weken geduurd.

Project Koningshof

Koningshof Haarlem

Op de plek van het voormalige pand Koningstein aan de Zuider Buiten Spaarne 22 in Haarlem, worden 18 luxe woningen gebouwd.

Entreegebied Zoetermeer | De Raad Bouwontwikkeling

Entree Zoetermeer

Het gebied aan weerskanten van de Afrikaweg en rond de Mandelabrug in Zoetermeer wordt de komende jaren ontwikkeld tot een stadswijk Entree, met ongeveer 4.500 nieuwe woningen met bijbehorende voorzieningen en groen.

Bouwontwikkeling Nieuw-Vennep Bolskwartier

Bolstoren Nieuw-Vennep

Het project Bolstoren Nieuw-Vennep is momenteel in ontwikkeling. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Villa’s Den Hoven Amstelveen

Den Hoven is een project gelegen aan de Bankrasweg midden in het prachtige natuurlijk landschap. De voormalige boerderij is omgevormd tot een natuurlijk en samenhangend ensemble van 5 ruime villa’s met een dienstwoning. De villa’s zijn fraai gesitueerd in haar omgeving.

De Raad Bouw - Villa Vorstenhoed | Oegstgeest aan de Rijn

Villa Vorstenhoed

Voor een familie in de omgeving van Oegstgeest hebben wij het genoegen gegund gekregen binnen een bouwteam deze woondroom te mogen realiseren. Deze villa met een bijzonder vormgegeven rietgedekte kapconstructie is een ontwerp van Inbo Architecten Amsterdam.

Schipholweg 9-11, Leiden

Upgrade van twee kantoorverdiepingen aan de Schipholweg in Leiden, uitgevoerd door het Projectbureau van De Raad Vastgoed.

De Raad Vastgoed vernieuwd kantoorruimte in Haarlem | www.dewaarderplek.nl

De Waarderplek Haarlem

Kantoorunits gemoderniseerd door Projectbureau De Raad Vastgoed in bedrijfsverzamelgebouw te Haarlem.

Bougainville, De Bloem

Bougainville is het laatste plandeel van nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg. Binnen Bougainville zijn 87 appartementen, 4 penthouses en 18 eengezinswoningen gerealiseerd. Of u nu alleen, met zijn tweeën of uw hele gezin gaat wonen; in Bougainville is er voor ieder wat wils.