Schipholweg

Schipholweg 9-11, Leiden

Aan de Schipholweg 9-11 is een kantoorverzamelgebouw gelegen met twee vrijstaande kantoorverdiepingen. Het Projectteam van De Raad Vastgoed is op dit moment bezig om de derde en vierde verdieping, gelegen boven het kantoor van de Rabobank, te voorzien van een upgrade. 

Inmiddels zijn de twee verdiepingen compleet gestript en klaar voor de volgende fase. Om de verdiepingen ‘instapklaar’ klaar te maken voor nieuwe huurders staan er een reeks aan verbeteringen op de planning. Zo zal er een nieuwe koeling-en warmteinstallatie middels warmtepompen worden aangelegd. Met deze installatie is het klimaat straks per stramien te reguleren; ideaal voor een kantoorindeling.

Verder zal er een nieuw systeemplafond aangebracht worden, evenals Led armaturen en een toegangscontrole zodat 24/7 toegang mogelijk zal zijn. De vloer wordt geëgaliseerd en zowel het toilet als het trappenhuis krijgt een upgrade.

Op zoek naar kantoorruimte in Leiden? Deze twee verdiepingen zijn binnenkort beschikbaar. Kijk op de website De Raad Makelaars voor meer details over dit project, prijzen en mogelijkheden.

Projectinformatie:

Architect:

De Raad Vastgoed

Opdrachtgever:

De Raad Vastgoed