Theater Aalsmeer het decor voor ONE de Musical

Theater Aalsmeer het decor voor ONE de Musical

5 oktober 2021

Sinds 1 oktober is er een grote verbouwing gaande in het theater van Crown Business Studio’s Aalsmeer. Deze verbouwing is nodig om te kunnen voldoen aan de technische eisen van ONE de Musical. Directeur van De Raad Vastgoed Paul Brandjes heeft met producent Roel Pieters en Paul Huibregtse van ONE een overdracht getekend om de verbouwing mogelijk te maken. ONE de Musical gaat op 28 november 2021 in première.

One de Musical

ONE is een geheel nieuwe theaterervaring. Het volledig bewegende decor, de visuele presentatie, de sensationele stunts van acrobaten en free runners, de magische muziek vertolkt door de beste zangers en zangeressen en het prachtige liefdesverhaal verteld door de beste acteurs. Samen zijn zij de ingrediënten voor een magische avond uit.

Een liefde zonder einde

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. Producent en schrijver van het script is Roel Pieters. Hij beschrijft in zijn verhaal, dat volkomen origineel is maar doorspekt met historische feiten, een onmogelijke liefde die zich echter door niets of niemand laat stoppen. ONE is daarmee vooral een ode aan de eeuwige liefde. Het verhaal is de kapstok voor een ongekend visueel en vooral muzikaal spektakel.

Bestel hier tickets voor de musical: https://www.onedemusical.nl/

Meer nieuws: