Bouwupdate februari De Ananas, Leiden

Bouwupdate februari De Ananas, Leiden

18 februari 2022

De bouw van De Ananas gaat nog steeds enorm hard! De vloer op de 18e verdieping wordt gestort en in week 8 wordt dan ook het hoogste punt bereikt. Fase 3 heeft de aansluiting gemaakt op Fase 1. De garage blijft voorlopig nog open om materiaal op te slaan zodat vanaf dit middenterrein de ruwbouw gemaakt kan worden.

In plandeel Viridis zijn op de tweede verdieping de binnenwanden geplaatst, tot en met de vierde verdieping liggen de cementvloeren en tot en met de vijfde zit de vloerverwarming er al in. De gevels zijn gesteenstript tot en met de vierde etage en het tempex, de isolatie waarop de steenstrips worden bevestigd, is al klaar tot en met de achtste verdieping.

De Rooftops zijn aan de buitenzijde bijna klaar en binnenkort zullen de stijgers daarvan zakken. De werkzaamheden gaan nog volgens planning!

De Ananas

Het moderne nieuwbouwproject zal in totaal 374 woningen bevatten, maar ook een aantal commerciële ruimtes, twee horecagelegenheden en een wasbar. Bekijk hier meer foto’s van het project.

De Ananas Bouwplaats De Ananas Woning Viridis in De Ananas Woning Viridis in De Ananas Woning Viridis in De Ananas Woning Viridis in De Ananas Woning Viridis in De Ananas Woning Viridis in De Ananas

 

 

Meer nieuws: