Over ons

De Raad Bouw

Van origine een Noordwijks familiebedrijf, opgericht in 1926, en dankzij ambitieuze stappen tegenwoordig een kenmerkende middelgrote organisatie in Katwijk.

Jarenlange ervaring biedt ons de kennis en vaardigheden om écht kwaliteit te leveren. Flexibiliteit in combinatie met slagvaardigheid is onze kracht. Wij beschikken over echt vakmanschap en dat is terug te zien in de door ons gerealiseerde projecten. Onze brede expertise ligt bij zowel utiliteitsbouw als woningbouw. We bieden eindeloze mogelijkheden en een enorme diversiteit aan disciplines. Dat maakt ons zo uniek!

De Raad Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en is een erkend leerbedrijf. Tevens zijn wij ISO 9001, VCA en FSC® gecertificeerd. FSC® producten passen wij op aanvraag toe.

Bedrijven

Bouwontwikkeling Nieuw-Vennep Bolskwartier

De Raad Bouwontwikkeling

De Raad
Bouwontwikkeling
initieert

Van nieuwbouwprojecten tot bestaande panden waar een nieuwe bestemming voor is weggelegd; De Raad Bouwontwikkeling creëert en ontwikkelt.

De Raad Bouw - De Ananas | Leiden

De Raad Bouw

De Raad
Bouw
Realiseert

Opgericht in 1926 als familiebedrijf en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende aannemersbedrijven in de regio.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

De Raad Vastgoed

De Raad
Vastgoed
exploiteert

Wij beheren, onderhouden en verduurzamen uiteenlopende vastgoedobjecten. Naast kwaliteit zijn betrouwbare service, passende nazorg en klantvriendelijkheid het uitgangspunt bij De Raad Vastgoed.

De Raad Makelaars | Katwijk

De Raad Makelaars

De Raad
Makelaars

Ons dynamische makelaarskantoor omvat de verhuur en verkoop van eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed. Voor elke klant die bij ons aanklopt nemen wij de tijd om samen naar een passend aanbod te zoeken.