Gerealiseerde
   projecten

Op deze pagina staan alle recent gerealiseerde woning- en utiliteitsprojecten van De Raad Bouw. Heb je een vraag over een van onze projecten, of over een project die hier niet tussenstaat? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Clubhuis Noordwijkerhout - De Raad Bouw

Clubhuis TV De Boekhorst

In januari 2021 is de bouw van het clubhuis voor de tennisvereniging begonnen. Het oude clubhuis is gesloopt en het nieuwe clubhuis is op 27 juli opgeleverd. In totaal heeft de bouw van begin tot eind 27 weken geduurd.

Villa’s Den Hoven Amstelveen

Den Hoven is een project gelegen aan de Bankrasweg midden in het prachtige natuurlijk landschap. De voormalige boerderij is omgevormd tot een natuurlijk en samenhangend ensemble van 5 ruime villa’s met een dienstwoning. De villa’s zijn fraai gesitueerd in haar omgeving.

De Raad Bouw - Villa Vorstenhoed | Oegstgeest aan de Rijn

Villa Vorstenhoed

Voor een familie in de omgeving van Oegstgeest hebben wij het genoegen gegund gekregen binnen een bouwteam deze woondroom te mogen realiseren. Deze villa met een bijzonder vormgegeven rietgedekte kapconstructie is een ontwerp van Inbo Architecten Amsterdam.

Bougainville, De Bloem

Bougainville is het laatste plandeel van nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg. Binnen Bougainville zijn 87 appartementen, 4 penthouses en 18 eengezinswoningen gerealiseerd. Of u nu alleen, met zijn tweeën of uw hele gezin gaat wonen; in Bougainville is er voor ieder wat wils.

Woonwijk De Bloem in Rijnsburg

Woonwijk De Bloem

In Rijnsburg is de bijzondere woonwijk De Bloem gebouwd. De Bloem is een ode aan Rijnsburg en zijn meer dan honderdjarige geschiedenis als thuis van de bloemenveiling.

De Raad Bouw - Villa Koepelweg | Noordwijk

Villa Koepelweg

De prachtige Villa Koepelweg in Noordwijk is ontwikkeld en gebouwd voor een particuliere opdrachtgever. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Ibis Styles Hotel Haarlem

Ibis Styles Hotel

Uitnodigend, modern en gezellig met een comfortabel bed en functionele badkamer. Het hotel heeft 109 kamers in diverse types.