Bouwupdate project Koningshof in Haarlem

Bouwupdate project Koningshof in Haarlem

30 mei 2022

Enkele weken geleden is er gestart met het ontgraven tussen de damwanden op de bouwplaats van project Koningshof. De graafwerkzaamheden zijn bijna klaar, en er wordt gewerkt aan de keldervloer.

We zijn op diepte en de graafwerkzaamheden worden bijna afgerond. Inmiddels is er gestart met de werkvloer en verdiepte stroken voor de installaties voor onder andere de riolering. De komende periode wordt er gewerkt aan het vlechtwerk. Deze stalen wapening is in het beton nodig omdat beton wel drukkrachten aan kan, maar slecht trekkrachten kan opnemen. De torenkraan zal ook opgebouwd worden. Hiervan is nu het begin al te zien. 

Bekijk alles over project Koningshof op de projectpagina.

Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem Bouwupdate project Koningshof Haarlem

 

Meer nieuws: