Bouwvoortgang Parckweide, Bodegraven

Bouwvoortgang Parckweide, Bodegraven

18 mei 2022

De bouw van nieuwproject Parckweide in Bodegraven gaat ontzettend hard! De laatste tijd zijn er flinke stappen gemaakt en inmiddels zit het project in de afrondende fase.

De wijk krijgt nu echt vorm! De woningen van Parckweide Fase 2 staan, elk met een eigen schuur, en de straatwerken worden momenteel ingericht. Het metselwerk is bijna helemaal klaar. De elektra gaat in de laatste woningen naar binnen. In de woningen zijn de stukadoors druk aan het werk. De vooropleveringen gaan dan ook al snel beginnen. Per week worden er acht vooropleveringen uitgevoerd en tegelijkertijd 8 woningen daadwerkelijk opgeleverd.

Over Parckweide
Parckweide Fase 2 is het tweede deel van een omvangrijk nieuwbouwproject van De Raad Bouw in Bodegraven. Deze fase omvat 72 mooie en duurzame eengezinswoningen en zijn inmiddels allemaal verkocht. Inschrijven voor Fase 3 is mogelijk via de website van Parckweide: www.parckweide.nl.

Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate ParckweideBouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide Bouwupdate Parckweide

Meer nieuws: