Duurzaam ondernemen bij De Raad Vastgoed

Duurzaam ondernemen bij De Raad Vastgoed

20 mei 2022

Groen, groener, groenst! De Raad Vastgoed maakt duurzaam ondernemen mogelijk. De Crown Business Center locaties in Zoetermeer en Leiden (Key-Point) zijn gecertificeerd met energielabels A+ en A++. Dit betekent dat de kantoorverzamelgebouwen, voorzien van zonnepanelen en een warmtepompsysteem, zo min mogelijk energie verbruiken. Met het behalen van deze labels kunnen wij onze huurders nu officieel een duurzame werkplek of vergaderlocatie bieden.

Energielabels

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabelklasse wordt bepaald op basis van het primair fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m² jr). Hoe minder fossiele energie een gebouw gebruikt, hoe beter het energielabel.

Over Crown Business Center

Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes met extra service, faciliteiten en flexibiliteit. De negen locaties zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van het openbaar vervoer. Op elke locatie is een receptioniste aanwezig, zijn er ontvangstruimtes, vergaderfaciliteiten, parkeermogelijkheden en meer.

Meer nieuws: