Evenement op bouwplaats Parckweide, Bodegraven

Evenement op bouwplaats Parckweide, Bodegraven

1 november 2021

In Parckweide te Bodegraven vond een officiële handeling plaats en mochten de toekomstige bewoners van fase 2 hun nieuwe woning bezichtigen. Dit feestelijke evenement vond plaats op de bouwplaats van het nieuwbouwproject.

Gebruikelijk bij nieuwbouwprojecten is een officieel moment. De eer lag deze keer bij de bewoners van een van de nieuwe woningen. Zij legden samen met wethouder Dirk-Jan Knol een bijzondere steen met gravure in de muur van de woning. Daarna werd er geproost door Wouter de Wolff (adjunct-directeur van De Raad Bouw), de wethouder en alle toekomstige bewoners van fase 2. Ook architecten en de makelaars waren aanwezig om de voortgang van de bouw te bekijken en te vieren. Aansluitend kregen de bewoners de gelegenheid om hun woning in aanbouw van binnen te bezichtigen en hun buren te ontmoeten. Voor de kinderen was het ook feest dankzij de schmink-artiest en de heerlijke poffertjes van de food truck.

Parckweide

Parckweide is een duurzame wijk in Bodegraven, waarvan fase 1 al is gerealiseerd en bewoond wordt. Fase 2, bestaande uit 72 eengezinswoningen, is in aanbouw en volledig verkocht. Parckweide is een groene en kindvriendelijke wijk in Bodegraven, een fijne plek om te wonen. Bekijk voor meer informatie en foto’s de projectpagina.

Parckweide, Bodegraven Parckweide, Bodegraven Parckweide, Bodegraven Parckweide, Bodegraven Parckweide, Bodegraven Parckweide, Bodegraven Parckweide, Bodegraven

Meer nieuws: