Hoogste punt van De Ananas in Leiden bereikt!

Hoogste punt van De Ananas in Leiden bereikt!

21 maart 2022

Op zaterdag 19 maart is het hoogste punt van nieuwbouwproject De Ananas gevierd! Wethouder Fleur Spijker gaf, na het bevestigen van de vlaggen, door de portofoon het signaal aan de torenkraanmachinist om de vlaggen op het dak te hijsen. De vlaggen van gemeente Leiden, De Raad Bouw en de Nederlandse vlag zijn op het signaal van de wethouder door de torenkraan naar het hoogste punt van maar liefst 18 verdiepingen gebracht.

Kopers van plandeel Viridis, waar de hoogste toren van De Ananas onder valt, zijn op deze dag uitgenodigd om dit feestelijke moment te vieren. Naast adjunct-directeur van De Raad Bouw, Wouter de Wolff, sprak ook architect Britta van Egmond een woord over de totstandkoming van het imposante project. Fleur Spijker vertelde hoe blij zij is met deze nieuwe ontwikkeling in de Lammenschansdriehoek.

Na de viering van het hoogste punt kregen de genodigde bezoekers de mogelijkheid om het hoogste punt zelf te bezoeken. De bouwplaats werd opengesteld en men mocht de 18e verdieping bezoeken om daar van het geweldige uitzicht over Leiden te genieten.

Nieuwbouwproject De Ananas bestaat uit 374 woningen, een aantal commerciële ruimtes en zal een ruime parkeergarage bevatten. De eerste woningen zijn al opgeleverd! Dit jaar gaat ook het eerste deel van de verhuur van de woningen in De Ananas van start. Kijk voor meer informatie op www.wonenindeananas.nl.

Cadeau voor wethouder Fleur Spijker Speech Britta van Egmond architecten Vlag gehesen op hoogste punt De Ananas Wethouder bevestigd vlaggen aan torenkraan De Ananas Wethouder bij viering hoogste punt De Ananas Wethouder viert hoogste punt De Ananas Viering hoogste punt De Ananas Wethouder viert hoogste punt De Ananas Vlaggen op het hoogste punt van De Ananas Uitzicht 18e verdieping De Ananas Leiden

 

Meer nieuws: