Live radio vanuit Crown Business Center Zoetermeer

Live radio vanuit Crown Business Center Zoetermeer

19 november 2021

Vanuit Crown Business Center Zoetermeer wordt er op vrijdag 19 november tussen 10.00 en 14.00 uur live radio gemaakt en worden ondernemers in het zonnetje gezet! Ook zijn er live inspirerende gesprekken aan tafel en natuurlijk fijne muziek.

 

Dag van de Ondernemer

Op de Dag van de Ondernemer organiseren de gemeente Zoetermeer en Netwerk Zoetermeer voor alle ondernemers een speciaal radioprogramma dat te beluisteren en bekijken is via een livestream. Studiogasten zijn ondernemers die inspireren en goede voorbeelden van onderscheidend ondernemerschap delen. Afwisselend schuiven Jan Iedema (wethouder economie) en Margreet van Driel (wethouder arbeidsmarkt en sociale zaken) aan.

Luister je mee? Klik op hier om naar de livestream te gaan.

 

Crown Business Center Zoetermeer

Crown Business Center Zoetermeer is een modern kantoorpand langs de A12 met een groot aanbod aan kantoorruimtes. Er is kantoorruimte te huur vanaf ca. 20m2 tot ca. 13.000m2. Het Crown Business Center concept bestaat uit 9 kantoorverzamelgebouwen gelegen in de Randstad, het Groene Hart en daarbuiten. Het concept onderscheidt zich met faciliteiten als een receptie, parkeergelegenheid en een ondernemersrestaurant. Bekijk de website: www.crown-bc.nl/.

 

Meer nieuws: