Personeelsweekend De Raad Groep

Personeelsweekend De Raad Groep

8 juni 2022

Het personeel van De Raad Groep heeft een leuk uitje gehad! Eens in de drie jaar vindt namelijk het bij ons welbekende personeelsweekend plaats. Door de coronapandemie is dit even uitgesteld, maar nu mocht het personeelsweekend eindelijk doorgaan!

Op zaterdagochtend verzamelden onze collega’s en partners om de eerste activiteit te doen. Met e-choppers werd er een tour over de Veluwe gemaakt. ’s Middags werd er een GPS tocht met foto opdrachten gedaan rond het Uddelermeer. Samen werd er gegeten in Van Der Valk Hotel Apeldoorn, waar ook werd overnacht. Maar niet voordat er een gezellig feestje werd gevierd.

Ook de jubilarissen zijn tijdens de feestavond uitgebreid gevierd. Een aantal collega’s zijn zelfs al 25 jaar in dienst; zij ontvingen naast een bloemetje ook een prachtig horloge. Daarna is er lekker gedanst op de dansvloer. En de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Het was een zeer geslaagd weekend!

Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep Personeelsweekend De Raad Groep

Meer nieuws: