De
Waarderplek

De Waarderplek Haarlem

Business Center Haarlem 2 is een bedrijvencentrum in de Waarderpolder en al jarenlang onderdeel van de vastgoedportefeuille van De Raad Vastgoed. In de loop der tijd is het verval ingetreden en dat gaf aanleiding tot een flinke opknapbeurt van het pand.

Verbouwing
Om de traditionele werkplekken om te bouwen tot moderne, flexibele kantoorunits is eerst het complete interieur uit het kantoorverzamelgebouw gesloopt. De units zijn vervolgens opgebouwd met witte systeemwanden en volglazen gangwanden met extra akoestisch glas. Het nieuwe plafond bestaat uit een systeemplafond om de akoestiek verder te optimaliseren. De deuren zijn uitgevoerd met een valdorpel ten behoeve van de geluidswering. Ook de gemeenschappelijke pantry heeft nu een andere uitstraling met een industriële look & feel.

De Waarderplek
Bij de vernieuwing van het pand hoort ook een nieuwe naam. “De Waarderplek” is de absolute hotspot voor ondernemers in Haarlem. Leuk om te weten: huurders hebben de mogelijkheid om hun werkplek naar wens in te richten. Zo zijn er verschillende afmetingen kantoorunits beschikbaar en mag er mee worden beslist over verlichting en tapijttegels.

Inmiddels heeft De Raad Makelaars de eerste huurders mogen verwelkomen. Ook op zoek naar kantoorruimte in Haarlem? Bekijk het actuele aanbod via de website! 

Projectinformatie:

Architect:

De Raad Vastgoed

Opdrachtgever:

De Raad Vastgoed

Opgeleverd:

Februari 2021