Vergunning Parkeergarage voor Crown Business Center Haarlem

Vergunning Parkeergarage voor Crown Business Center Haarlem

5 november 2021

Crown Business Center Haarlem 1 heeft de vergunning binnen om een parkeergarage te bouwen in de Waarderpolder te Haarlem. Met ruim 300 parkeerplaatsen nemen hiermee de parkeermogelijkheden bij het bedrijfsverzamelgebouw enorm toe. De parkeergarage wordt vier verdiepingen hoog en zal worden opgetrokken uit stalen en betonnen prefab elementen. De gevel krijgt een stijlvolle uitstraling dankzij de combinatie van metaal en houten accenten.

Locatie
De parkeergarage komt vlak naast Crown Business Center Haarlem 1, gelegen aan de A.Hofmanweg 5a. Crown Business Center is een kantoorverhuurconcept met vestigingen verspreid over de Randstad, Groene Hart en daarbuiten. De plek van de toekomstige parkeergarage is momenteel in gebruik als parkeerterrein voor huurders van Crown Business Center. Met de komst van de parkeergarage worden de parkeermogelijkheden vergroot voor huurders, bezoekers en andere ondernemers op bedrijventerrein de ‘Waarderpolder’.

Start bouw
Op dit moment is er nog niet veel bekend over de start bouw. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk via deze website.

Meer over: Crown Business Center
Meer over: De Raad Vastgoed

Volg ook de LinkedIn pagina van De Raad Vastgoed!

Meer nieuws: