Over ons

De Raad makelaars

De Raad Makelaars is sinds 2006 onderdeel van De Raad Groep, gevestigd in Katwijk. De persoonlijke touch die voortvloeit uit het feit dat De Raad Makelaars is ontstaan uit een familiebedrijf, is voelbaar.

Wie een nieuwbouwwoning bij De Raad koopt, is verzekerd van persoonlijke begeleiding waarbij we er alles aan doen om de woning naar ieders wens te maken. Ons makelaarskantoor omvat niet alleen de makelaardij zelf voor zowel woningen als bedrijfsonroerend goed, maar ook de kopersbegeleiding doen wij zelf. Zo begeleiden we de kopers van begin tot eind en kunnen we hen met een tevreden gevoel de sleutel overhandigen. Wij zijn blij als onze klanten blij zijn.

Bedrijven

De Raad Bouwontwikkeling

De Raad Bouwontwikkelinginitieert Van nieuwbouwprojecten tot bestaande panden waar een nieuw bestemmingsplan voor is: De Raad Bouwontwikkeling creëert en ontwikkelt.

De Ananas

De Raad Bouw

De Raad BouwRealiseert Opgericht in 1926 als familiebedrijf en uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende aannemersbedrijven in de regio:

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

De Raad Vastgoed

De RaadVastgoedexploiteert Beheer, onderhoud en verduurzaming van uiteenlopende vastgoedobjecten: De Raad Vastgoed. Naast kwaliteit zijn betrouwbare service, passende nazorg en

De Raad Makelaars | Katwijk

De Raad Woon- en Bedrijfsmakelaars

De Raad Makelaars Ons dynamische makelaarskantoor verhuurt en verkoopt eigen woningbouwprojecten en bedrijfsonroerend goed en is gespecialiseerd in kopers begeleiding.