Bedrijfsaanbod

Op deze pagina staat een deel van het bedrijfsaanbod van De Raad Makelaars. Bekijk de kantoormogelijkheden en neem bij interesse contact op met het het makelaarskantoor van De Raad Makelaars. Heb je een vraag over het aanbod? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Aeroparc, Gilze-Rijen

Op het Aeroparc in Gilze-Rijen zijn ontzettend veel mogelijkheden voor zowel grote als wat kleinere ondernemers. Ontdek de diversiteit aan bedrijfsruimtes en vergaderfaciliteiten op het terrein.

Boerhaavelaan 26 - Zoetermeer | Kantoorverdieping te huur

Boerhaavelaan 26 Zoetermeer

Complete kantoorverdieping te huur in Zoetermeer. Het aanbod bestaat uit 1150m² bvo kantoorruimte (deelverhuur vanaf 405m² bvo). Lees verder.

De Raad Vastgoed-CBC Haarlem

Crown Business Center

Crown Business Center biedt inspirerende kantoorruimtes met extra faciliteiten die de ideale omgeving vormen om te werken. De 9 locaties zijn gelegen in de buurt van uitvalswegen en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Crown Studio’s Aalsmeer

In Crown Business Studio’s Aalsmeer komen kantoren, evenementen en vergaderen samen. Op deze locatie is kantoorruimte te huur en zijn inspirerende vergaderzalen, maar ook tv-studio’s te huur.