Rebranding De Raad Groep

Rebranding De Raad Groep

12 april 2022

De Raad Groep wordt gevormd door De Raad Bouwontwikkeling, De Raad Bouw, De Raad Vastgoed en De Raad Makelaars. Waar intern de bedrijven al jaren samenwerken en zich één voelen, wordt dit nu ook naar buiten gecommuniceerd door middel van een gezamenlijke huisstijl en website.

Afgelopen jaar is er een traject gestart voor de rebranding. Naast een nieuwe, gezamenlijke website delen de bedrijven nu ook gelijke logo’s en kleuren. Door middel van de nieuwe huisstijl en website laten we graag zien dat de bedrijven samen De Raad Groep vormen en elkaar versterken. De komende tijd zal de nieuwe huisstijl geleidelijk ingevoerd worden en steeds vaker terug te zien zijn in de uitingen.

Heb je een vraag over het gebruik van het nieuwe logo? Neem dan contact op met marketingafdeling van De Raad Groep: 071 – 405 14 14.

Rebranding De Raad Groep De Raad Groep logo's De Raad Groep logo De Raad Bouwontwikkeling De Raad Bouw logo De Raad Vastgoed logo De Raad Makelaars logo De Raad Bouw De Raad Vastgoed Briefpapier De Raad Makelaars

Meer nieuws: