Verkoopcentrum De Ananas geopend

Verkoopcentrum De Ananas geopend

30 september 2021

Met veel enthousiasme heeft wethouder Fleur Spijker de maquette van De Ananas in Leiden onthuld. Tijdens de opening van het Informatie- en Verkoopcentrum gaf de wethouder aan enorm blij te zijn met de ontwikkelingen en sprak over het project als een ‘prachtige aanvulling op de Lammenschansdriehoek’. Samen met adjunct-directeur Wouter de Wolff en architect Britta van Egmond werd vervolgens het glas geheven en het centrum officieel voor geopend verklaard.

Naast de maquette zijn in het Informatie- en Verkoopcentrum ook diverse materialen te zien welke in de woningen worden toegepast, zoals het sanitair, tegelwerk en binnendeuren. Adviseurs van De Raad Makelaars zijn vanaf nu elke dinsdag- en vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur aanwezig zijn om geïnteresseerden van informatie te voorzien. Het is ook mogelijk om op afspraak langs te komen.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in plandeel Viridis. Bekijk het Woningaanbod of ga voor meer informatie naar de projectwebsite: www.wonenindeananas.nl.

Meer nieuws: